Evasi0n rekord: mere end 7 millioner enheder oplåst på kun 4 dage

På kun fire dage fra den offentlige udgivelse af Evasi0n, til untethered jailbreak af iOS 6 samt første program der gør det muligt at installere Cydia på iPhone 5, iPad mini og fjerde generation af iPad. Ud fra hvad der er rapporteret af flere kilder samt af selveste Saurik, skaberen af programmet “Cydia” som bliver installeret under jailbreak, har Evasi0n oplåst mere end 7 millioner Apple enheder.

Evas90n-Jailbreak-570x3553

Ud fra udtalelser af Jay Freeman (aka Saurik), er Cydia blevet brugt på mere end syv millioner enheder efter udgivelsen af jailbreak programmet til iOS 6, kaldet Evasi0n. I følge Freeman, har Evasi0n genereret “en vild traffik” på Cydia’s servere sammenlignet med den traffik der kom med udgivelsen af Absinthe og JailbreakMe. Der er derfor ingen tvivl, Evasi0n har været den længst ventede jailbreak (ihvertfald på iOS) samt den som brugere har valgt at udføre hurtigst.

Onsdag aften, modtog Cydia’s servere hele 5.15 millioner besøg fra iPhone, 1.35 millioner besøg fra iPad og 400.000 besøg fra iPod touch hvor jailbreak har været udført med Evasi0n, den første software til oplåsning af iPhone 5, iPad mini, iPad af fjerde generation og iOS 6.

I de første ti minutters tilgængelighed af softwaren, opnåede Evasi0n hele 100.000 downloads. Onsdag morgen, bekræftede Saurik at jailbreak programmet var blevet downloadet af ca. 2 millioner brugere.

Hvad med jer, har i jailbreaket med Evasi0n? Hvis i endnu ikke har og gerne vil “frigive” jeres enhed fra de begrænsninger der på nuværende tidspunkt er i iOS, så er i bare nødt til at følge min simple videoguide til jailbreak som følger herunder.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s