iOS 6.1: flere brugere har problemer med batteri og 3G forbindelse

På Apple’s officielle supportside, både her og her,  er der flere brugere som klager over problemer af forskellige typer efter at have opdateret deres iPhone til iOS version 6.1.

I mange indlæg, bliver der talt om en forringet batterilevetid og problemer med at forbinde sig til 3G netværket.

ios-130128

Hvad angår batteriet, så er der en række brugere som meddeler at det er blevet en smule forringet efter opdatering til iOS 6.1. Andre påstår at deres batteri bliver abnormt overophedet, uden at glemme at der også er brugere som derimod siger at deres batteri holder i længere tid. Ud fra mine egne tests med 3 iPhones (4+4S+5) har jeg ikke oplevet nogen problemer af denne slags, der har derimod heller ikke været nogen generelle forbedringer, mens hvad angår 3G kan jeg bekræfte, at i nogle zoner med forskellige operatøre, er signalet ikke så præcist som det har været.

Lige i forhold til problemet med 3G, har Vodafone UK, bedt sine kunder om ikke at opdatere til iOS 6.1, da det i mange tilfælde har resulteret i at det er umuligt at oprette forbindelse til 3G. Vodafone fortæller ikke om hvilken type problem der er tale om, men begrænser sig til ikke at anbefale opdateringen, netop fordi at det forhindre den korrekte drift at 3G netværket. Der har også været forskellige af mine brugere fra Twitter, Facebook og YouTube som har haft problemer med at forbinde sig til 3G netværket.

Ud fra forskellige svar inde fra Apple’s supportside, fremgår det at problemet også findes med andre udbydere, desuden skal det påpeges at andre brugere fra andre nationer også har åbnet lignende indlæg. Under alle omstændigheder ser det ud til, at Apple allerede er klar over problemet.

 

[via AppleInsider]

 

 

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s